Έκτακτη σύγκληση της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Εκτάκτως συνεκλήθη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το απόγευμα, με τον αναπληρωτή γραμματέα, Παναγιώτη Μελά, να ασκεί καθήκοντα γραμματέα, μετά την άρνηση του Κώστα Μαρκόπουλου να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Νωρίτερα, ο Κώστας Μαρκόπουλος είχε εκφράσει έντονες διαφωνίες με τη στρατηγική του κόμματος και επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο, ενώ μαζί του συντάχθηκε και ο Χρήστος Ζώης.

Οι παρόντες βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξης εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην οποία αναφέρουν:

“Όταν ελέγχονται «τα κορυφαία στελέχη» για την ανωνυμία τους (ίσως διότι και οι ίδιοι αμφισβητούν την «κορυφαιότητά» τους) ελέγχεται και η αλήθεια της «αιτίας» και η ειλικρίνεια της «εξήγησης» που δόθηκε στη δημοσιότητα, από κάποιους, ερήμην των βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δηλώνουμε ότι στους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» δεν υπάρχουν «κορυφαία στελέχη». Υπάρχουν μόνο ανεξάρτητοι Έλληνες σε όλα τα μέρη της χώρας που τους υπηρετούν οι βουλευτές τους ως απλοί στρατιώτες.

Υπάρχουν οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μας και δεσμευτήκαμε να μη τους προδώσουμε. Έτσι και κάνουμε.

Προχωράμε πιο δυνατοί, πιο ελεύθεροι και, κυρίως, πιο ανεξάρτητοι”.

Η ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα συνεδριάσει ξανά την Πέμπτη, και πάλι χωρίς τον Κώστα Μαρκόπουλο στη θέση του γραμματέα.