Άναψαν τα αίματα στη Βουλή – “Βγάλτε το μακιγιάζ, δεν έχει κάμερες”

“Θερμό επεισόδιο” σημειώθηκε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση επί του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τον “δεύτερο γύρο” προαπαιτούμενων, μεταξύ του προέδρου της επιτροπής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη διάρκεια μίας διαφωνίας μεταξύ βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της επιτροπής προκάλεσε την “έκρηξη” των τελευταίων όταν σχολίασε ειρωνικά: “Δεν μας δείχνει η τηλεόραση, βγάλτε το μακιγιάζ”.

Ο Κώστας Σκρέκας από τη Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για “απαράδεκτη” ενέργεια του κ. Μπαλαούρα, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης από τον ΠΑΣΟΚ τον κάλεσε να πάρει πίσω αυτό που είπε, με τα αίματα να ανάβουν επικίνδυνα.

Τελικά, ο πρόεδρος της επιτροπής ανακάλεσε το σχόλιό του, διευκρινίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να θίξει κάποιον.

Ωστόσο, το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί, καθώς το λόγο πήρε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σε ειρωνικό τόνο σχολίασε, απευθυνόμενος προς τον Κώστα Σκρέκα: “Γιατί τόσα νεύρα κ. Σκρέκα, μήπως δεν τα πηγαίνει καλά ο υποψήφιος που στηρίζετε στη ΝΔ;”. Το σχόλιο αυτό προκάλεσε εκ νέου την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, που εγκάλεσε τον υπουργό λέγοντας “μα δεν ντρέπεστε, τι είναι αυτά που λέτε;”.