Νυφούδης: Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο Ποτάμι

«Πρέπει τον επόμενο μήνα να αρχίσουμε να συζητάμε τι πρεσβεύει το Ποτάμι, πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε αυτό το ωραίο,- αν και προσωποπαγές- κίνημα, που μας αρέσει και λέει εφαρμόσιμα πράγματα, να γίνει ένα πραγματικό κόμμα», δήλωσε ο πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι, Νίκος Νυφούδης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Ο κ. Νυφούδης επισήμανε ότι «οι διαδικασίες έπρεπε να είχαν ξεκινήσει», κάτι που δεν έγινε λόγω της προκήρυξης των εκλογών και διευκρίνισε, ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής του κ. Θεοδρωράκη στην ηγεσία του κόμματος, για τον οποίο εκτίμησε ότι «πρέπει να έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να αποτιμήσει και ο ίδιος προσωπικά το αποτέλεσμα».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη, ότι ένα κίνημα, που έχει στελέχη και από την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά, «καλύπτει χώρο του κέντρου». Ανάμεσα στις καταστάσεις, που ο κ. Νυφούδης είπε ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το Ποτάμι, είναι ποιος είναι ο ρόλος του στη Βουλή, καθώς και προβλήματα αποκέντρωσης, στα οποία συμπεριέλαβε, ότι το κόμμα δε θα έχει βουλευτή στην Α' Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή θα είναι η βουλευτική έδρα του κ. Θεοδωράκη.

«Πρέπει να κάνουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους να δουλέψουν», ανέφερε, αναφερόμενος ειδικά στην κυρία Χριστίνα Ταχιάου, μέχρι τώρα βουλευτή στην Α' Θεσσαλονίκης, που δε θα είναι στην επόμενη Βουλή.