Μεϊμαράκης: Πάμε τη χώρα μπροστά για να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω

Θα πάμε την Ελλάδα μπροστά για να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Ομόνοια.

“Με τη βοήθεια του Θεού και τη θέληση του λαού, τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, κυβέρνηση των αξίων και των ικανών”, υπογράμμισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Απλώνουμε χέρι ενότητας στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως “θα είμαστε εκεί μέχρι να κλείσουν οι κάλπες με ανοικτή την αγκαλιά μας προς όλους τους Έλληνες”.

“Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα να γυρίσει το χαμόγελο σε όλους τους Έλληνες. Σηκώστε ψηλά τις ελληνικές σημαίες”, κάλεσε τον κόσμο ο πρόεδρος της ΝΔ.

Εξαπέλυσε εξάλλου σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του. “Είμαστε βαθειά προσηλωμένοι στην πρόοδο, εκείνοι που βύθισαν τη χώρα στο χάος, εκείνοι που έκαναν ριφιφι στις ψήφους των πολλών προσπαθούν να εξαπατήσουν για δεύτερη φορά τους Έλληνες. Την Κυριακή αποφασίζουμε όλοι μαζί να πάμε την Ελλάδα μπροστά”, είπε, θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών.

“Είναι ξεκάθαρο το ερώτημα. Να ακούμε κάλπικες υποσχέσεις και ευχολόγια ή να προχωρήσουμε μπροστά με υπευθυνότητα και εθνικό σχέδιο; Πειράματα ή σιγουριά και σταθερότητα; Να συνεχίσουμε τα πειράματα με τους ανθρώπους που οδηγούν τη χώρα από τη μια καταστροφή στην άλλη; Οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν άλλο πείραμα ΣΥΡΙΖΑ, δεν δέχονται άλλη δημαγωγία. Είναι καιρός να τελειώνουμε με την ανικανότητα. Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή”, είπε ο κ. Μειμαράκης.

“Εσυραν τη χώρα στο χάος και στην καταστροφη, τότε μόνο αποφάσισαν να κατέβουν από το συννεφάκι τους. Και αντί να σκίσουν το μνημόνιο έφεραν ένα χειρότερο μνημόνιο”, τόνισε, υποστηρίζοντας πως μέσα σε 6 μήνες τα πράγματα έγιναν χειρότερα για όλους τους Ελληνες, και κάλεσε τους πολίτες να σκεφτούν πώς ήταν η χωρα τον Γενάρη του 15 και πως σήμερα.

“Τη χώρα δεν μπορεί να τη σώσει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το Ποτάμι, ούτε οι ΑΝΕΛ. Σήμερα είναι ξεκάθαρο πως τα πειράματα τα εσωκομματικά τους κόστισαν ακριβά. Θέλουμε σταθερότητα ή ασφάλεια και κίνδυνο;”, αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.

Από Δευτέρα πιάνουμε δουλειά, διεμήνυσε και απαρίθμησε τους επτά άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η κυβέρνησή του:

1.Επανεκκίνηση της οικονομίας

2.Σταθεροποίηση των δημοσίων οικονομικών

3.Σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης

4.Αποτελεσματικότερο κράτος

5.Κοινωνική συνοχή

6.Εξωτερική πολιτική ανοιχτών οριζόντων

7.Δεσμική εμβάθυνση και συνταγματική αναθεώρηση.

“Την Κυριακή ζητάμε να μας ξαναεμπιστευτούν οι Έλληνες”, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.