Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος μάλιστα είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ακολουθούμενος από τον καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, τον πρώην βουλευτή και μέχρι πρότινος στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ Θάνο Μωραΐτη και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπουτσάκη, ενώ η έκπληξη βρίσκεται στην τιμητική 12η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπου φιγουράρει το όνομα του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη, που επιστρέφει στις λίστες του κόμματος.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ:

Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Ξενοφών Κοντιάδης
Θάνος Μωραΐτης
Μαρία Παπουτσάκη
Μιχάλης Κατρίνης
Λίλιαν Μήτρου
Συμεών Κεδίκογλου
Χαριτίνη Καρακωστάκη
Σπύρος Γαρυφάλλης
Γιάννης Βαρδακαστάνης
Νίκος Τσούκαλης
Κώστας Λαλιώτης

“Αυτό το ψηφοδέλτιο απεικονίζει και προβάλλει τη φιλόδοξη και δυναμική προσπάθεια να συμπορευτούν πρόσωπα με πολιτικές αναφορές σε διαφορετικά κόμματα, από διαφορετικές κινήσεις και κινήματα. Πρόσωπα με δημιουργική δράση στην κοινωνία, στην επιστήμη, στην πολιτική και στα ανθρώπινα δικαιώματα”, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, κι πρόσθεσε: “Τα δώδεκα πρόσωπα του ψηφοδελτίου Επικρατείας σηματοδοτούν την πίστη, τον αγώνα και την ελπίδα η Δημοκρατική Συμπαράταξη να αναδειχθεί με την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών σε ένα τρίτο πόλο με αυτόνομο λόγο, με αυτοδύναμη στρατηγική και αποφασιστικό ρόλο. Δύναμη αναφοράς, σύνθεσης και σύμπραξης ενός υπαρκτού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ρεύματος που εκφράζει το δημοκρατικό σοσιαλισμό, το ριζοσπαστικό κέντρο και τη σοσιαλδημοκρατία”.

Εξάλλου, στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα πλήρη ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Η Φώφη Γεννηματά είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών και την Αχαΐα.

Στην Α' Αθηνών, επικεφαλής είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης και ακολουθούν οι Γιάννης Αμοιρίδης, Νάσος Αλευράς και Θανάσης Χειμωνάς.

Στη Β' Αθηνών, επικεφαλής είναι η Φώφη Γεννηματά και ακολουθούν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Πύρρος Δήμας.

Στην περιφέρεια Αττικής επικεφαλής είναι η Εύη Χριστοφιλοπούλου και δεύτερος ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Στην Α' Θεσσαλονίκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ στη Β' Θεσσαλονίκης επικεφαλής είναι ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Δείτε αναλυτικά όλους τους υποψηφίους