Σε θερμό κλίμα παρέδωσε το Δικαιοσύνης ο Παρασκευόπουλος

Σε θερμό κλίμα  ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπου ο μέχρι χθες υφυπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος διαδέχθηκε τον  Νίκο Παρασκευόπουλο.
 
Ο απερχόμενος υπουργός αφού ευχήθηκε "μακάρι να μπορεί να λειτουργεί η Δικαιοσύνη παραγωγικά" και ευχαρίστησε τους παράγοντες, συνεργάτες και υπάλληλους του υπουργείου είπε ότι υποδέχεται  με  πολύ χαρά υποδέχομαι τον νέο υπουργό  υπογραμμίζοντας πως  «Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιάκοπη και να μην έχει διαλείμματα. Η Δικαιοσύνη ως αξία πάντα πρέπει να είναι παρούσα και να λύνει τα προβλήματα». Ο κ. Παρασκευόπουλος πρόσθεσε πως  «Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εξασφαλίζει αυτή τη συνέχεια» και κατέληξε «Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου, είναι ευφυής και καλός άνθρωπος». 
 
Ο νέος υπηρεσιακός υπουργός  Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αποκάλεσε «καλό φίλο» τον Νίκο Παρασκευόπουλο και ευχήθηκε να του παραδώσει και πάλι στο υπουργείο μετά τις εκλογές.
 
«Το διάστημα που συνεργάστηκα με τον κ. Παρασκευόπουλο απέκτησα έναν πολύ καλό φίλο. Τον ευχαριστώ γι' αυτό που είναι. Έχω τη βεβαιότητα ότι μετά από 22 μέρες η τελετή αυτή θα έχει αντίστροφη φορά. Θα παραδώσω εγώ το υπουργείο στον κ. Παρασκευόπουλο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγγελόπουλος.