Μεϊμαράκης: Είμαστε η παράταξη που προτάσσει το εθνικό συμφέρον

Για μία ιδιαίτερη μέρα τόσο για εκείνον όσο και για την παράταξη, έκανε λόγο ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μείμαράκης, στην ομιλία του στην πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

"Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εμένα η σημερινή. Είναι και μία ιστορική μέρα γιατί σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια η πατρίδα μας βίωνε ιστορικές στιγμές. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ερχόταν ξαναφέρνοντας τη δημοκρατία, η δικτατορία κατέρρεε. Η ΝΔ τιμά τους ήρωες της κυπριακής τραγωδίας και θέλουμε τη λύση του κυπριακού με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ. Γι' αυτό το λόγο τιμούμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Τον ηγέτη που έκανε πραγματικότητα την ισότιμη ένταξη της πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα", ανέφερε κατά την ομιλία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

"Είμαστε η παράταξη των μεγάλων και απόλυτα δικαιωμένων εθνικών επιλογών. Η παράταξη που έβαζε πάνω απ' όλα το εθνικό συμφέρον και το κοινό καλο", πρόσθεσε.

"Είμαστε η παράταξη που υπηρετεί την εθνική ενότητα, την ομοψυχία, την εθνική συνεννόηση. Είμαστε η παράταξη της ευθύνης, που δεν διστάζει να υπηρετήσει το κόστος που απαιτείται".

"Η ΝΔ στέκεται μακριά από τα άκρα. Είμαστε πρωτοπόροι και αυθεντικοί εκφραστές του ευρωπαϊκού προσανατολισμού", ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. .