Τσακαλώτος: Το ΚΚΕ να μη δίνει συγχωροχάρτια σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…

Επίθεση κατά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και παράλληλα άφησε αιχμές για τις δηλώσεις του προκατόχου του Γιάnνη Βαρουφάκη για τις διαπραγματεύσεις.

“Δεν είναι αλήθεια ότι η διαπραγμάτευση άρχισε τώρα. Δεν πρέπει να φτιάχνουμε καλούς και κακούς με τόσο απλό τρόπο, γιατί η χώρα δεν θα πάει μπροστά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος, σχολιάζοντας αντίστοιχες δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνnη Βαρουφάκη.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Τσακαλώτου στις κατηγορίες που εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία έκαναν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας κομματικού στρατού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

“Υπάρχουν άνθρωποι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που μπορούν να κάνουν 4 και 5 διδακτορικά για το πώς λειτουργούσε το κομματικό κράτος”, σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος.

Παράλληλα, απευθυνόμενος προς το ΚΚΕ το κατηγόρησε ότι έχει λάθος ανάγνωση για την κρίση και το κάλεσε “να μην δίνει συγχωροχάρτια σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που σε όλη την προεκλογική και μετεκλογική καμπάνια τους δημιούργησαν συνθήκες bank run”.