Συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά από τον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ

Συγχαρητήρια επιστολή πρός τη νεα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά απέστειλε ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με την οποία την προσκαλεί να επισκεφθεί σύντομα το Βερολίνο.

“Εύχομαι ειλικρινά να επιτύχεις μέσω του νέου σου ρόλου να συμβάλεις αποφασιστικά στην αναζωπύρωση του τόσο υπερήφανου και με πλούσια παράδοση κόμματος σου. Η Ελλάδα εξακολουθεί να χρειάζεται μία ισχυρή Σοσιαλδημοκρατία η οποία να προωθεί μία πολιτική της λογικής προς το συμφέρον του ελληνικού λαού”, επισημαίνει ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών και αντικαγκελάριος της Γερμανίας στην επιστολή του.

Συμπληρώνει δε ότι “τα δύο μας κόμματα, αλλά και ολόκληρη η ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, αντιμετωπίζουν τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες μπορούμε να φέρουμε εις πέρας μόνο από κοινού. Υπό το φως των ανωτέρω, θα ήθελα να σε προσκαλέσω στο Βερολίνο, ώστε σε μία πρώτη συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο να συζητήσουμε για το μέλλον της συνεργασίας μας, σε ευρωπαϊκό και διμερές επίπεδο”.