Κατρούγκαλος: Οι δημόσιοι υπάλληλοι να συμμετέχουν στην αξιολόγηση

Στο επικείμενο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι με το νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των υπαλλήλων “επιδιώκεται οι δημόσιοι υπάλληλοι να συμμετέχουν στη διαδικασία αξιολόγησής τους, με στόχο τη βελτίωσή τους όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη”.

Επίσης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Εθνικού Τυπογραφείου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι “η δημόσια διοίκηση μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάκαμψης της χώρας”, και σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης “να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη τόσο στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης, όσο και στις σχέσεις της δημόσιας διοίκησης με τον πολίτη, αλλά και εις όφελος της επιχειρηματικής δραστηριότητας”.

Ο κ. Κατρούγκαλος, τον οποίο υποδέχθηκε ο ειδικός γραμματέας Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος και εκπρόσωποι του συλλόγου προσωπικού, ξεναγήθηκε στους χώρους του Εθνικού Τυπογραφείου και στην εικαστική έκθεση με έργα εργαζομένων, που φιλοξενείται στον χώρο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αφού αναφέρθηκε στην ιστορικότητα και τη σημασία του Εθνικού Τυπογραφείου, ευχαρίστησε το προσωπικό και τον ειδικό γραμματέα για τις προτάσεις που του υπέβαλαν για την επέκταση των δραστηριοτήτων του Τυπογραφείου, αλλά και τη μείωση του εκτυπωτικού κόστους, ενώ ταυτόχρονα προέβαλε την πρωτοβουλία ως παράδειγμα συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στη δημόσια διοίκηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...