Βούλτεψη προς Φίλη: Δε θα πω ότι δεν έχετε ανδρισμό

Ένταση επικράτησε χθες στη Βουλή μεταξύ της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη και των Νίκου Φίλη και Στάθη Λεουτσάκο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς κομματικές στελεχών σε κρατικές θέσεις. Η γαλάζια βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για "βόλεμα" των δικών της παιδιών με αιχμή του δόρατος τον διορισμό του Θανάση Μπακαλέξη στο τιμόνι του ΟΓΑ, ο οποίος ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

"Αυτά που λέτε έχουν τόση σχέση όσο και όσα λέγατε προεκλογικά ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας" σχολίασε δηκτικά ο κ. Λεουτσάκος.

"Είστε απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχω πει. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη. Βρείτε την εκπομπή ακούστε την και θα διαπιστώσετε ότι δεν το έχω πει ποτέ αυτό που μου αποδίδετε. Είναι αποτέλεσμα τρολαρίσματος" απάντησε άμεσα η κ. Βούλτεψη.

Τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε μία πυροσβεστική παρέμβαση, σημειώνοντας ότι "ό,τι έχει πει κανείς είναι καταγεγραμμένο. Σημασία όμως δεν έχει το τσιτάτο. Το τι έχει πει κανείς, αλλά το ύφος. Το θέμα που συζητούμε ξεφεύγει του χαρτιού υγείας", με την Σοφία Βούλτεψη να στρέφει τα βέλη της και σε αυτόν, ανταπαντώντας χαρακτηριστικά "μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα -δεν θέλω να πω ότι δεν έχει ανδρισμό- καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους. Θα καταφύγω στη δικαιοσύνη για συκοφάντηση αν ξαναειπωθεί. Ξέρετε εσείς από θέματα συκοφαντίας στην εφημερίδα σας".

Παρακαλούμε περιμένετε ...