Αργύρης Ντινόπουλος: Ναι, ψάχνω δουλειά μέσω αγγελίας στο Ίντερνετ

Δουλειά μέσω αγγελιών σε διεθνείς ιστότοπους εύρεσης εργασίας, αναζητεί ο πρώην υπουργός της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος με ανακοίνωσή του.

"Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι δηλαδή ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει. Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν , σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους. Γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές".

Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε γνωστό πως υπάρχει αγγελία σε ξένο ιστότοπο εύρεσης εργασίας ότι ο πρώην υπουργός ψάχνει δουλειά.

Η αγγελία εμφανίζεται στον ιστότοπο devnetjobs.org και περιλαμβάνει πλήρες βιογραφικό του Α. Ντινόπουλου με ειδικές αναφορές στη διαδρομή του.

Πώς αποφάσισε από την "πρώτη γραμμή" της δημοσιογραφίας, να βρεθεί στην "πρώτη γραμμή" της πολιτικής, πρώτα ως δήμαρχος Βριλησσίων και κατόπιν ως βουλευτής.

Πόσο ικανός είναι στην λήψη δύσκολων αποφάσεων, φέρνοντας ως παράδειγμα την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου, κόντρα στις διαμαρτυρίες των συνδικάτων.

Δείτε την αγγελία που εμφανίζεται στον εν λόγω ιστότοπο.