Βαρύτατες καταγγελίες περί υπονόμευσης από τον Νίκο Παππά

Σε σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με συγκεκριμένα θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα τα οποία και υπονομεύουν την κυβέρνηση προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

"Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση" σημείωσε ο κ. Παππάς, δεσμευόμενος να μιλήσει με ονόματα και συγκεκριμένες πρακτικές εν ευθέτω χρόνω.

"Η αντιπολίτευση θέλει να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο από τις μνημονιακές πολιτικές" υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση έχει παραβεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, υπογραμμίζοντας τις προβλέψεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη συμφωνία με το Eurogroup.

Επιπλέον, ο κ. Παππάς σημείωσε ότι από πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τονίσει ότι επιδιώκει η πολιτική του να μην διασαλεύσει τη δημοσιονομική ισορροπία.

"Εάν υπάρχουν κινήσεις οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικές επιπτώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται μονομερείς ενέργειες" υπογράμμισε ο κ. Παππάς.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο η συμφωνία του Eurogroup θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, ο κ. Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας ότι "αυτό είναι κάτι που ακόμα είναι ανοιχτό".

Παρακαλούμε περιμένετε ...