Άμεση διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

Την εισήγηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να κάνει δεκτή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Πρόκειται για την πρόταση του κ. Κοντονή, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου προκειμένου να εφαρμοστούν συγκεκριμένα μέτρα για τον περιορισμό της βίας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε ολιγόλεπτη συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κοινοβουλετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.. Κατά τη διάρκεια αυτής ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις κινήσεις του σχετικά με τη βία στα γήπεδα.

Αφορμή στάθηκαν όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, αλλά και τα όσα ακολούθησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, την Τρίτη.

Ο κ.Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, του άναψε το πράσινο φως για να υλοποιήσει τις εισηγήσεις του, τονίζοντας ότι συμφωνεί σε όλα.

Να σημειωθεί ότι κ. Κοντονής είχε σύσκεψη παρουσίατου γ' αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της ΕΠΑΕ, Σπύρου Καλογιάννη και εκεί ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει αναβολή όλων των αγώνων στα εθνικά πρωταθλήματα μέχρι να διαπιστωθεί ότι θ' αρχίσουν να τηρούνται οι σχετικές δεσμεύσεις από τις ομάδες.