Στηρίζει Παυλόπουλο και η ΝΔ – Βγαίνει από την πρώτη ψηφοφορία

Στηρίζει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

“Στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας το Δεκέμβριο, προτείναμε την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, ενός γνώστη των Ευρωπαϊκών θεμάτων, μετριοπαθούς πολιτικού και πρώην υπουργού Εξωτερικών. Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο, πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊστή και μετριοπαθή πολιτικό”, αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης, και προσθέτει: “Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ιστορικού στελέχους της. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα επιτελέσει στο ακέραιο τα καθήκοντά του”.

Με δεδομένη την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου, αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πρώτη ψηφοφορία, κατά την οποία απαιτούνται 180 ψήφοι.