Καμμένος: Υπάρχει ελπίδα, γιατί κάποιοι μιλούν όρθιοι

Έκκληση στους βουλευτές της αντιπολίτευσης να μην είναι μεμψίμοιροι και να στηρίξουν την κυβέρνηση στην εθνική της προσπάθεια απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην τοποθέτησή του στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

“Σταθήκαμε όρθιοι χάρη στον ελληνικό λαό. Από αυτό εδώ το βήμα, αυτό που λέγαμε ήταν να ενώσουμε τους Έλληνες. Να ενωθούμε άνθρωποι από όλους τους χώρους, Έλληνες και Ελληνίδες που διοικούντο από μία τρόικα μέχρι προχθές. Ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι οι Έλληνες ενωθήκαμε”, σημείωσε εμφανώς συγκινημένος ο Πάνος Καμμένος.

“Υπάρχει εθνική ενότητα: Βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις και λένε ότι το 90% συμφωνεί με τις γερμανικές αποζημιώσεις, 80% συμφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, είναι μαζί μας το έθνος, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες που υπήρξαν θύματα της κρίσης. Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει φως γιατί κάποιοι μιλούν όρθιοι, διαπραγματεύονται”, σημείωσε, και διεμήνυσε πως “η Ελλάδα θα νικήσει, θα καταφέρει να νικήσει”.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε εξάλλου επίθεση σε βάρος του Σταύρου Θεοδωράκη, με αφορμή την ομιλία του νωρίτερα. Κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες, του απηύθυνε τις εξής ερωτήσεις: “Ποιοι τα παίρναν στην ΕΡΤ τόσα χρόνια; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις παραγωγές στην ΕΡΤ;”.

"Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από τα λεφτά των πατεράδων μας, όπως κάποιοι. Υπάρχουν και αυτοί που υποχρεώθηκαν να δουλέψουν, όπως εγώ, είτε σε μεγάλα μαγαζιά είτε σε μικρά. Ό,τι κάναμε το κάναμε με τα δικά μας χέρια", αντέδρασε ο κ. Θεοδωράκης.

"Και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια, και ο πατέρας μου δούλεψε κανονικά, αλλά δεν έπαιρνα τα 20 και τα 30 χιλιάρικα. Γιατί υπήρχαν οι επίλεκτοι του ΠΑΣΟΚ αλλά υπήρχαν και οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ, που βρέθηκαν απολυμένοι γιατί κάποιοι έπαιρναν την μερίδα του λέοντος", αντέτεινε ο κ.Καμμένος.