Βενιζέλος: Συνέδριο ΠαΣοΚ και με θέμα ηγεσίας

"Ο Παπανδρέου ευθύνεται για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής"

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο μήνυμα του το βράδυ των εκλογών, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ. 

"Συγχαίρω τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον κ. Τσίπρα για την εκλογική του νίκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει. Στην εποχή μας απαιτείται πολιτική συναίνεση. Το ΠΑΣΟΚ, συγκέντρωσε σήμερα ποσοστό ψήφων μικρό και ανεπαρκές. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Αυτή είναι η επιλογή του λαού. Αντέξαμε στην ακατάσχετη δημαγωγία του εκφοβισμού".

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στον κ. Παπανδρέου στον οποίο χρέωσε το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή φαίνεται να παίρνει την τρίτη θέση στις εκλογές.

"Αντέξαμε την ανιστόρητη διάσπαση της παράταξης για ένα προσωπικό καπρίτσιο και εμμονές. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας να βγούμε στην τρίτη θέση. Για την κατάληψη της τρίτης θέσης υπάρχει ευθύνη με ονοματεπώνυμο και τον λένε Γιώργο Παπανδρέου", είπε ο κ. Βενιζέλος. 

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνέδριο, το οποίο όμως θα είναι του ΠΑΣΟΚ και όχι των άλλων μορφωμάτων, ενώ όπως ανέφερε μπαίνει και θέμα ηγεσίας.