«Δεν υπάρχει κίνδυνος για μισθούς και συντάξεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν υπάρχει κίνδυνος για ταμειακό πρόβλημα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών.

«Διεκδικούμε καθαρή νίκη, σαφή εντολή, για να σταλεί ένα ισχυρό δημοκρατικό μήνυμα και μέσα και έξω από τη χώρα», επισημαίνει ο Γιάννης Δραγασάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών τονίζει ότι «στρατηγικός μας στόχος ήταν και παραμένει μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική συμμαχία», επιτίθεται κατά του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι «έχει μείνει απελπιστικά μόνος και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του κόμματος υπογραμμίζει πως «η διαπραγμάτευση δεν θα γίνει με την τρόικα, αλλά με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ΔΝΤ».

«Δεν υπάρχει κίνδυνος για ταμειακό πρόβλημα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει ο κ. Δραγασάκης, προσθέτοντας πως «τα ποσά για τους μισθούς για το πρώτο τετράμηνο και του ΕΚΑΣ για ολόκληρο τον χρόνο έχουν ήδη πιστωθεί στους σχετικούς λογαριασμούς του προϋπολογισμού. Δεν πρέπει όμως να υπάρξει χαλάρωση στην είσπραξη εσόδων ούτε υπερβάσεις στο σκέλος των δαπανών κατά την προεκλογική περίοδο. Το θέμα, σε κάθε περίπτωση, δεν προσφέρεται για κινδυνολογία. Διότι αν τα ταμεία βρεθούν άδεια, δεν φταίει αυτός που τα παραλαμβάνει αλλά εκείνοι που τα παραδίδουν άδεια».