Ο Λαζόπουλος στο στόχαστρο της ΝΔ

Στο στόχαστρο της ΝΔ έχει μπει για τα καλά ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος.

"Μου μεταφέρουν πως θα βρεθώ σε χαντάκι". "Με ελέγχουν πριν και μετά από κάθε εκπομπή". "Αν κάποτε βρεθούν πραγματικοί εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα, Αδωνις, Πλεύρης κ.λπ. θα μπουν φυλακή". "Θέλουν να γίνω Πρετεντέρης αλλά δεν θα γίνω ποτέ Πρετεντέρης...".

Αυτά είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο "Αλ Τσαντίρι", προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέσω της Μαρίας Σπυράκη τον κατηγορεί ως "πάμπλουτο έμπορο του ανθρώπινου πόνου" και "προπαγανδιστή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ".

Η αντίδραση ήταν οργισμένη από την εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, η οποία μίλησε για εκτός ορίων χυδαιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της: "Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας" ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Σπυράκη.

"Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.

Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;"

"Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;".

Σφοδρή επίθεση κατά του Λάκη Λαζόπουλου έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως να σημειωθεί ότι ο κ. Λαζόπουλος είπε ότι βρήκε μια τράπεζα και πηρε δάνεια για να ασχοληθεί με τηλεοπτικές παραγωγές. Είπε ότι τα χρήματα τα έβγαλε στο εξωτερικό γιατί έχει εταιρεία παραγωγής και ήθελε να ασχοληθεί με ξένες τηλεοπτικές παραγωγές και πως τα χρήματά του φορολογούνται εδώ στην Ελλάδα.