Μαρίν Λε Πεν: Ευτυχής άνεμος δημοκρατίας οι εκλογές στην Ελλάδα

Χαιρετίζει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου

“Ευτυχή άνεμο δημοκρατίας” χαρακτηρίζει την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν, χαιρετίζοντας την εξέλιξη αυτή.

Η Μαρίν Λεπέν χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας “νίκη του λαού και των αντιπροσώπων του, ενάντια στην ευρωπαϊκή ολιγαρχία και τη μεγάλη χρηματοπιστωτική αγορά”, και τονίζει: “Οι λογικές πολιτικές, ενάντια στη λιτότητα που εφαρμόσθηκε στην Ελλάδα με τον πλέον βίαιο τρόπο, είναι οι μόνες ικανές να αποκαταστήσουν την οικονομία της χώρας αυτής, που κατασφυροκοπήθηκε από την ΕΕ, το ευρώ και τα καταστροφικά δόγματα”.

Σύμφωνα με τη Μαρίν Λε Πεν, “οι αγορές που αντιδρούν άμεσα εξ αιτίας κάποιων αναταράξεων, δεν θα πρέπει να υπερισχύσουν της Δημοκρατίας, η οποία έχει να επιβάλλει το δικό της ρυθμό, την δική της οπτική και που μόνο αυτή είναι ικανή να αποκαταστήσει μια βιώσιμη οικονομία. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ελλάδα σήμερα, είναι ένας εφιάλτης για την ΕΕ και τους δουλοπρεπείς του UMPS”, λέει η Μ. Λεπέν, αναφερόμενη με τον τρόπο αυτό στα δύο μεγάλα γαλλικά κόμματα, το κόμμα UMP της δεξιάς και το σοσιαλιστικό PS.

Για τη Λε Πεν, τα γεγονότα στην Ελλάδα αποτελούν “ένα δημοκρατικό όνειρο για τους λαούς, η δε κρίση που γέννησε η ευρωπαϊκή κάστα θα στραφεί μπούμερανγκ εναντίον της. Και τι πιο ωραίο σύμβολο, να είναι η Ελλάδα αυτή που θα καταφέρει στην (ευρωπαϊκή Λερναία) Υδρα, το κτύπημα που ελπίζουμε να είναι το τελειωτικό”, καταλήγει η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου.