Το μυστικό ραντεβού Τσίπρα-Κραουνάκη

Με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη συναντήθηκε την προηγούμενη βδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο επισκέπτης του ήταν ένα πολύ γνωστό πρόσωπο από το χώρο της Τέχνης, που χωρίς να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβει την συμπάθειά του στο κόμμα και δηλώνει δημοσίως ότι θα είναι και ψηφοφόρος του.

Σύμφωνα με το ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά "Secret", πρόκειται για τον δημοφιλή δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος πέρασε από την κεντρική είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και ανέβηκε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο πέρασε αρκετή ώρα.

Στη συνάντηση δεν ήταν άλλοι παρόντες κι έτσι οι δύο άντρες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία γενικότερη συζήτηση. Άλλωστε , ο Σταμάτης Κραουνάκης πολύ πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με το κόμμα του κ. Τσίπρα, δεν μάσησε τα λόγια του.

"Πολλοί μου λένε ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ επειδή δουλεύω στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είμαι friendly και κρατάω το δικαίωμά μου να μην είμαι καθόλου friendly όταν δω να γίνεται ένα ξερατό και από εκεί" είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό -και που προφανώς θα γίνει εάν και εφόσον έρθει η ώρα του- είναι αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ο Σταμάτης Κραουνάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα στο Επικρατείας είτε σε εκλόγιμη είτε σε τιμητική θέση.

Αν και η ιδιοσυγκρασία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη αλλά και ελευθεροστομία του (πρόσφατα ξεσήκωσε τους Βορειοελλαδίτες με μία δήλωσή του περί της γλώσσας που χρησιμοποιούσαν), σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ίσως να αποτελέσουν μπούμερανγκ, για τον ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο.