Εισαγγελία: Δεν επιβεβαιώνονται τα στοιχεία Χαϊκάλη για χρηματισμό

Δεν επιβεβαιώνονται τα στοιχεία Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περασμένο Σάββατο αργά το βράδυ ο κ. Χαικάλης προσήλθε και κατέθεσε στον ειςαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το θέμα του κουμπαρά.

Όμως, φέρεται να

-Αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, παρότι ρωτήθηκε επισταμένως . Κι αυτό γιατι από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού.

-Αρνήθηκε να κατονομάσει τα πρόσωπα που κρύβονται από πίσω.

Η εισαγγελία ενεργοποιήθηκε άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής τα στοιχεία της καταγγελίας. Σύμφωνα με την εισαγγελία: "Όντως ο κ. Χαικαλης έκανε εκτενείς καταγγελίες δίνοντας εκτενή κατάθεση και παραδίδοντας υλικό. Πλην όμως από τη μέχρι στιγμής εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του".

Απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καταγγέλλει ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

Όπως ανέφερε στο πρωινό του Ant1, η απόπειρα έγινε δύο βδομάδες πριν. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι έχει στην κατοχή του και σχετικό υλικό το οποίο το έδωσε και στο Λάκη Λαζόπουλο, ενώ ο ίδιος κατέθεσε και στη Δικαιοσύνη.

"Υπήρχε ένα ποσό 700.000 ευρω, διακανονισμό του δανείου μου και συμβόλαιο με διαφημιστικές. Δηλαδή 2 εκατ. με 3", καταγγέλλει ο κ. Χαϊκάλης.

"Υπάρχει και οπτικό αλλά και ακουστικό υλικό και είναι ανατριχιαστικό" συμπληρώνει και αναφέρει ότι έγιναν δύο συναντήσεις.

"Εχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε", είπε, μάλιστα, στον ΑΝΤ1, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.