Ποιος φοβάται τον… Πάνο Καμμένο;

Με εξώδικο απειλούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον μέχρι πρότινος βουλευτή τους και πλέον ανεξάρτητο Παναγιώτη Μελά, αναφορικά με αναφορές του για τον Πάνο Καμμένο.

“Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο”, αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, και του δίνουν προθεσμία 24 ωρών για να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι “θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο”.

“Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες”, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων πυροδοτήθηκε από δηλώσεις του Παναγιώτη Μελά σε δημοσιογράφους, αμέσως μετά την ακρόασή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για το πολύκροτο θέμα του "κουμπαρά".

Ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι τρεις βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήθελαν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά "φοβήθηκαν και μαζεύτηκαν", ενώ ένας άλλος βουλευτής, το όνομα του οποίου δε θέλησε να αποκαλύψει, του ανέφερε ότι δέχεται μεγάλη πίεση από την εκλογική του περιφέρεια για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. "Ο συγκεκριμένος βουλευτής μου έλεγε, πες στον πρόεδρο εσύ που έχεις άνεση. Γιατί να μην ψηφίσουμε Πρόεδρο; Εγώ πάω στην περιφέρειά μου και μου λένε ότι δεν θα με ξαναψηφίσουνε αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα ξαναεκλεγώ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μελάς.

Παρά πάντως τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Μελάς δεν θέλησε να κατονομάσει τους βουλευτές, αρκέστηκε πάντως να αναφέρει ότι στους τέσσερις βουλευτές είναι και άνδρες και γυναίκες.

Έξάλλου, ο Παναγιώτης Μελάς εντάχθηκε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, όπως ανακοίνωσε από έδρας ο αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.