Καταθέτουν για τον “κουμπαρά” Γεωργιάδης και Μηταράκης

Αυτοβούλως μεταβαίνουν στην Εισαγγελία προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση χρηματισμού της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, οι Νότης Μηταράκης και Άδωνις Γεωργιάδης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Σούκουρας, ο άνθρωπος τον οποίο η Σταυρούλα Ξουλίδου κατονόμασε ως εκείνον που την προσέγγισε μέσω facebook για να της προτείνει δωροδοκία ύψους 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, εμφανίστηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο συνεργάτης του Νότη Μηταράκη και πολιτικός φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη. 

Αμφότεροι οι βουλευτές αρνήθηκαν εξ αρχής οποιαδήποτε σχέση τους με τον Σούκουρα, ενώ και ο ίδιος διέψευσε ότι υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας ή συνεργάτης κάποιου από τους δύο, λέγοντας απλώς ότι είχε παρευρεθεί σε εκδηλώσεις τους. 

Η απόφαση των Μηταράκη και Γεωργιάδη να επισκεφτούν αυτοβούλως την Εισαγγελεία προέκυψε, όπως ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στο twitter, μετά και τις αναφορές που έκανε στο θέμα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην τηλεόραση του Σκάι. 

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε συγκεκριμένα: "Μετά τη συνέχεια από τον Αλέξη Τσίπρα χθες της αθλιότητος περί αποστασίας κ.λπ. μεταβαίνουμε αυτοβούλως με τον Νότη Μηταράκη να καταθέσουμε".