Μελάς: Δεν πρόκειται να πάω στη Νέα Δημοκρατία

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Τριάντης 

Την πρόθεση του να παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής και να μην προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, γνωστοποίησε ο μέχρι πρότινος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς.

Σε δήλωση του στο news.gr, ο κ. Μελάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: "Θα παραμείνω στους Ανεξάρτητους βουλευτές και δεν πρόκειται να προσχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία", ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχτεί καμία κρούση από την κυβερνητική παράταξη.

"Δεν έχω δεχτεί καμία κρούση ούτε τώρα αλλά ούτε και πριν από τη ΝΔ. Θα παραμείνω ανεξάρτητος και θα αγωνιστώ για το καλό του ελληνικού λαού, όπως έκανα άλλωστε και στους Ανεξάρτητους 'Ελληνες".

Ο κ. Μελάς χρεώνει επίσης την αποχώρηση του από τους ΑΝ.ΕΛ, τόσο στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο όσο και στη βουλευτή, Σταυρούλα Ξουλίδου, για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν, στην υπόθεση χρηματισμού από "γαλάζιο" στέλεχος.

Όπως αναφέρει όλα έγιναν για να τον εκβιάσουν, όταν δήλωσε ότι μπορεί και να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν είναι για το καλό του ελληνικού λαού.

"Όλα αυτά ξεκίνησαν από τη στιγμή που είπα ότι μπορεί και να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έγιναν καθαρά για να με εκβιάσουν και να με κάνουν να μην ψηφίσω. Είναι αισχρότητα και κακοήθεια. Εγώ είμαι πεντακάθαρος", δηλώνει στο news.gr.