Μελάς σε Καμμένο: Πάρε πίσω τα βρώμικα μαξιλάρια

Λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ, Πάνο Καμμένο έριξε σήμερα ο Παναγιώτης Μελάς.

Ο κ. Μελάς κάλεσε τον κ. Καμμένο μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης στα "Παραπολιτικά", να πάρει πίσω τα όσα είπε για "βρώμικα μαξιλάρια της κυβέρνησης".

«Να πάρει πίσω αυτές τις εκφράσεις είναι απαράδεκτες. Δεν επιτρέπονται να λέγονται. Στους ΑΝΕΛ, μπήκα για να το καλό του λαού. Ούτε για καρέκλα, ούτε για τίποτα άλλο. Είμαι αντιμνημονιακός. Ό,τι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, το καταψηφίζω», σημείωσε ο κ. Μελάς.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιοι βουλευτές στο κόμμα, που σκέφτονται να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Είχα κάνει μια τέτοια συζήτηση με κάποιους βουλευτές στη Βουλή" είπε ο κ. Μελάς και σημείωσε ότι "δεν ξέρω τι τελικά θα πράξουν".

Σε ό,τι αφορά την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως οι πιθανότητες να ψηφίσει ή όχι είναι 50-50 σημειώνοντας πως η προεδρική εκλογή θα επηρεάσει τον ελληνικό λαό που σήμερα βρίσκεται στην εξαθλίωση και την εντατική. 

Σημειώνουμε πάντως, ότι από χτες ο κ. Μελάς είναι και σκιώδης υπουργός Υγείας στην σχετική σκιώδη κυβέρνηση των ΑΝΕΛ.