Γεωργιάδης: Αν ισχύουν αυτά, ο Καρατζαφέρης θα πάει φυλακή

Στα περί εμπλοκής του Γιώργου Καρτζαφέρη σε μίζες για τα εξοπλιστικά και offshore εταιρείες αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης.

"Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει άλλη εξήγηση", είπε στο Βήμα FM, ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Πλεύρης δεν γνώριζαν τίποτα.
.
"Όλοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore ούτε μας είπε ποτέ να είμαστε πιο διακριτικοί για τις offshore με τις ερωτήσεις στη Βουλή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η όλη υπόθεση δεν έχει μόνο πολιτική διάσταση αλλά και ποινική, καθώς "αν αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο, το θέμα δεν θα είναι και δεν είναι πολιτικό. Θα πάει φυλακή", δήλωσε σχετικά.

"Είναι όμως και ο γιος του που θα κινδυνεύσει. Ο γιος του δεν ανακατεύτηκε ποτέ και σε τίποτα. Θα είναι μία τραγωδία", τόνισε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα της "Αυγής", σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος μαζί με τον κ. Πλεύρη είχαν καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά.

"Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται", είπε ο κ. Γεωργιάδης και αναφέρθηκε στο εξώδικο που απέστειλε στην εφημερίδα.

"Τώρα μου έκαναν έλεγχο, ας μου ξανακάνουν 100 φορές. Δε θα βρουν τίποτα", είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας πως "εγώ δεν έχω offshore στο εξωτερικό και έχω παραιτηθεί από το δικαίωμα του απορρήτου. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν και να δω τι θα γίνει εάν γίνουν κυβέρνηση".