Βούλτεψη – ξανά και εμφατικά: Δε θα γίνουν εκλογές το Μάρτιο

Την άποψη της ότι τον Μάρτιο δεν θα γίνουν εκλογές και ότι τελικά θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε η Σοφία Βούλτεψη.

"Τον Μάρτιο δεν θα γίνουν εκλογές, θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν με αίσθημα ευθύνης" δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη στον ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά".

Η κα Βούλτεψη σχολίασε επίσης και την πρόταση του κ. Τσίπρα για σύγκληση των πολιτικών αρχηγών.

"Όταν κάποιος ζητά σύγκληση πολιτικών αρχηγών δεν μπορεί να θέτει και το προαπαιτούμενο, διότι τότε δεν χρειάζεται να γίνει καμία συζήτηση. Δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης, διότι ο κ. Τσίπρας ζητά κάτι το συγκεκριμένο: Σύγκληση πολιτικών αρχηγών για να οριστεί ημερομηνία εκλογών. Η κυβέρνηση αυτό το απορρίπτει, διότι η χώρα δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εκλογές. Χρειάζεται να προχωρήσει σταθερά προς την έξοδο από το μνημόνιο και τη δημιουργία ενός δικού της προγράμματος το οποίο θα της επιτρέπει να κινείται με κάποια ευελιξία, χωρίς όμως να δημιουργεί νέα χρέη και νέα ελλείμματα. Τελεσίγραφα δεν επρόκειτο ποτέ να δεχθεί ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο πρωθυπουργός", ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος .