Σαμαράς: Πρόωρες εκλογές δε θα γίνουν, οι βουλευτές θα βρεθούν

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία ξεκίνησε μετά την ορκωμοσία των δύο νέων υπουργών Άμυνας, Νίκου Δένδια, και Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα.

Ο κ. Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε πως ο λαός δε θέλει τις εκλογές και οι αγορές τις φοβούνται, και ξεκαθάρισε πως "πρόωρες εκλογές δε θα γίνουν", εκφράζοντας τη βαθιά του πεποίθηση ότι οι βουλευτές, υπεύθυνα σκεπτόμενοι, το Φεβρουάριο θα εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα", υπογράμμισε εξάλλου.

"Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συνεννόηση"

"Είναι ενδιαφέροντα όσα έρχονται και όσα έγιναν. Έχουν αφήσει ίχνη. Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συνεννόηση", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μόλις μπήκε στο γραφείο του ο πρωθυπουργός.

Η απάντηση του κ. Σαμαρά ήταν: "Σας άκουσα να το λέτε και το μεσημέρι και συμφωνώ απολύτως. Ήρθα για να σας ενημερώσω για την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, για τη διεθνή κατάσταση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, για το ταξίδι στην Κύπρο και την Αίγυπτο".