Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποτύχει κάθε προσπάθεια

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη απαντώντας στην Κουμουνδούρου σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής. 

"Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί ποτέ οποιαδήποτε ελληνική επιτυχία, το ξέρουμε όλοι. Ότι θέλει να αποτύχει κάθε προσπάθεια για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων, το ξέρουμε επίσης" ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

"Άλλωστε, υπογραμμίζει η κ. Βούλτεψη , δεν βρήκε ούτε μια καλή κουβέντα να πει για τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη μάχη που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν τόσο σημαντικό για την Κύπρο. Απέδειξαν ότι τα δάκρυα για την Μεγαλόνησο και τις παραβιάσεις της ΑΟΖ της ήσαν τελικά κροκοδείλια"..

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για τις δόσεις στα ληξιπρόθεσμα επισημαίνοντας πως "ακόμη και χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τις δόσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ρύθμιση που ανακουφίζει τους Έλληνες και που όλοι επιζητούσαν και επιδίωκαν. Τόσο πολύ αγαπάνε να αντιπολιτεύονται το κάθε τι, που θα μείνουν για πάντα στην αντιπολίτευση" υπογράμμισε η κ . Βούλτεψη .