Παπαμιμίκος: Οι εκλογές θα γίνουν το 2016

Να σβήσει τις φωτιές που άναψαν οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου περί πιθανότητας εκλογών το 2015, επιχείρησε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016 και υπογράμμισε ότι "δεν μπορεί ο καθένας να παίζει με τους θεσμούς για να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα".

Όπως είπε ο κ. Παπαμιμίκος, ο Αλέξης Τσίπρας από το 2012 ζητά συνεχώς εκλογές και "πρέπει να κοπεί αυτό το παραμύθι".

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στη συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο, με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ και αντιπροσωπειών των κινήσεων και ομάδων που συμμετέχουν στην προσπάθεια για τη "Δημοκρατική Παράταξη" ανέφερε ότι "έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να οργανώσουμε τα ψηφοδέλτιά μας κατά τρόπο εφάμιλλο με το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών και αυτό πρέπει να γίνει ήδη από τώρα για το 2016, αλλά ας είμαστε έτοιμοι και για το 2015". Με αρκετούς στο στρατόπεδο της συγκυβέρνησης να κάνουν λόγο για κυβερνητικό αυτογκόλ.

Ο γραμματέας της ΝΔ, αναφέρθηκε όμως και στο "εμπάργκο" του ΣΥΡΙΖΑ σε εμφανίσεις στελεχών του σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον κ. Παπαμιμίκο να κατηγορεί την Κουμουνδούρου για φασιστικές τακτικές που θυμίζουν ολοκληρωτικά καθεστώτα.