Βούλτεψη: Υπάρχει σχέδιο ανωμαλίας από το ΣΥΡΙΖΑ

Για σχέδιο ανωμαλίας το οποίο ξεκίνησε μετά τις ευρωεκλογές επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε ψηφοφόρους, έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας το βαρύ πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Σοφία Βούλτεψη τόνισε ότι εξελίσσεται ένα σχέδιο ανωμαλίας, που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται αμέσως μετά τις εκλογές, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε χιλιάδες ψηφοφόρους.

Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε μπροστά τα ζητήματα της ΔΕΗ, του αιγιαλού και τώρα των δημοσκοπήσεων είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι κάποιες από τις δημοσκοπήσεις -και ειδικά την τελευταία της Public Issue-, τις αμφισβητεί.

Ερωτηθείς για το αν υπήρξε κάποιο περιστατικό στην χθεσινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, η κα Βούλτεψη απέφυγε να σχολιάσει λέγοντας "αυτά είναι διαρροές, δεν ξέρω τίποτα τέτοιο". 

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες η κα Βούλτεψη χαρακτήρισε ως "προβοκάτσιες" τα δημοσιεύματα που έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και αναφέρονται σε διαφωνίες στο επιτελείο του πρωθυπουργού και παραίτηση της ίδιας από το πόστο της, σχολιάζοντας πως τα δημοσιεύματα αυτά "έχουν πλέον ξεπεράσει τα όρια του γελοίου".

"Ενημερώνουμε τους διασπορείς ψευδών ειδήσεων ότι το μέτωπο είναι αρραγές και κάθε προσπάθεια να συγκαλυφθούν οι διαφωνίες των συνιστωσών θα πέσουν στο κενό", υπογράμμισε σε σχετική δήλωσή της η Σοφία Βούλτεψη, και κατέληξε: "Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περάσει".