Καμμένος: Η Ραχήλ να ζητήσει συγγνώμη

Να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της κάλεσε τη Ραχήλ Μακρή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, διαμηνύοντας πως αν το πράξει, τότε θα μπορέσει να παραμείνει στο κόμμα.

Κατόπιν, ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως δε θα αποφασίσει ο ίδιος για την τύχη της, αλλά τα όργανα του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραπέμφθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, μετά από διαδικτυακά της σχόλια κατά της νέας τομεάρχου Πολιτισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γεωργίας Στεφανάκη, και άλλων στελεχών της παράταξης.

Διαβάστε: Η όρκα και ο γυμνοσάλιαγκας έστειλαν τη Ραχήλ στο πειθαρχικό

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε εξάλλου ανοιχτός σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα “υπό προϋποθέσεις”, όπως ξεκαθάρισε, αφήνοντας πάντως έξω από αυτό το ενδεχόμενο τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ειδικά για τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε πως σήμερα “πρώτα βιολιά” στο κόμμα είναι “ακραίοι και ακροδεξιοί”, κατονομάζοντας τους προερχόμενους από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Θάνο Πλεύρη, ενώ θέλοντας να καταδείξει την εξάρτηση της ΝΔ από το σύστημα της διαπλοκής, αναφέρθηκε στον βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη, επισημαίνοντας πως είναι γιος μεγαλοεκδότη.