Ντινόπουλος: Ήταν ειρωνικό το σχόλιο για τη Δούρου

“Ειρωνικό” ήταν το σχόλιο του Αργύρη Ντινόπουλου για τη στάση της Ρένας Δούρου στη διαμάχη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως υποστηρίζει με δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Ντινόπουλος, μιλώντας για το θέμα στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κ. Δούρου, τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα”.

Διαβάστε: Ο Ντινόπουλος στο "αντάρτικο" με τη Δούρου - Νέα κόντρα με Μητσοτάκη

“Μετά το ειρωνικό σχόλιο μου στον ΑΝΤ1 για τη Ρένα Δούρου, που πολλαπλώς παραποιήθηκε, θέλω να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Θεοδωράκη”, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ντινόπουλος, και κατόπιν απαντά σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι, κατηγορώντας τον για παλαιοκομματισμό.

Διαβάστε: Ποτάμι: Ο Ντινόπουλος κλείνει το μάτι στους παράνομους

“Το Υπουργείο Εσωτερικών πράγματι “τάραξε στη νομιμότητα” τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων. Απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο. Ο κ. Θεοδωράκης όμως, ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το Υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία. Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη”, τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών.