“Πυρετός” στην Κουμουνδούρου για τη ρελάνς Τσίπρα

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει και της ομιλίας του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επεξεργάζονται με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο των όσων θα πει ο επικεφαλής της αξιωματικης αντιπολίτευσης μετα και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αντιπαρατάξει ένα νέο «κοινωνικό συμβόλαιο» για βιώσιμη ανάπτυξη και ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, με αιχμή του δόρατος την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, την αύξηση και διεύρυνση του επιδόματος ανεργίας και τη σταδιακή αποκατάσταση συντάξεων μέσα από την επαναφορά της 13ης και 14ης.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται επίσης να επικεντρωθεί στη διόρθωση όλων των αδικιών που έχουν επιφέρει τα σκληρά οικονομικά μέτρα των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί ο κ. Τσίπρας για παροχολογία και λαϊκισμό είναι κάτι που στην Κουμουνδούρου το γνωρίζουν γι αυτό και τα στελέχη του κόμματος κάνουν λόγο για ένα πλήρως οικονομοτεχνικά μελετημένο πρόγραμμα και κοστολογημένα μέτρα.

Κάτι τέτοιο άλλωστε επανέλαβε  και σε χθεσινή του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος στον τομέα των Οικονομικών, Γιάννης Μηλιός.