Κωνσταντινόπουλος: Και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έλεγαν τον Παπανδρέου προδότη

Η ύψιστη ευκαιρία ούτως ώστε να διορθωθούν οι αδικίες του προηγούμενου διαστήματος είναι η συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι θα, όπως εκτιμά ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο εκτιμά πως "θα είναι μια ουσιαστική συνάντηση στην οποία οι υπουργοί και οι εκπρόσωποι από τα κόμματα θα καταλήξουν μαζί με τους εταίρους μας σε κάποια συμπεράσματα τα οποία θα νομοθετηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι απλά πράγματα τα οποία νομίζω ότι τα κατανοούν πλέον οι εταίροι μας και μπορούν να διορθώσουν αδικίες που μας επιβλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.. Για παράδειγμα, ο ειδικός φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης. Δυο χρόνια τώρα η άσκηση δεν βγαίνει. Το γνωρίζουν όλοι. Ούτε φόρους εισπράττουμε και ο κόσμος κρυώνει. Άρα το ισοδύναμο που χρειάζεται είναι εντός της διόρθωσης του μέτρου. Αυτό πρέπει να διορθωθεί".

Σχετικά με την χθεσινή εκδήλωση για τα 40 χρόνια ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζει: «Αυτό που συνέβη χθες νομίζω πως είναι απαράδεκτο. Θα ήθελα να υπενθυμίσω σ' αυτούς που φώναζαν με συνθήματα για «προδότες», ότι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ φώναζαν και τον κ. Παπανδρέου «προδότη» και «γερμανοτσολιά», όταν υπέγραψε το μνημόνιο".

Επιπλέον εκτίμησε πως είναι πιθανόν ο κ. Παπανδρέου να επιστρέψει στην πολιτική ζωή, ενδεχομένως μέσα από έναν νέο πολιτικό φορέα ή ακόμη και μέσα από το ΠΑΣΟΚ.