Και επισήμως… γάμος Ανεξάρτητων Ελλήνων-Χριστιανοδημοκρατών

Επισφραγίστηκε η συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Χριστιανοδημοκρατικου κόμματος στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για μια “πατριωτική και δημοκρατική” συμμαχία μέσα και έξω από τη Βουλή, “που θα σέβεται την αυτονομία όλων και παράλληλα θα εξυπηρετεί τους κοινούς σκοπούς”.

“Θα συνεχίσουμε τη μάχη από κοινού μέσα στη Βουλή με την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και θα ετοιμαστούμε το συντομότερο δυνατόν για τις επόμενες εκλογές”, τόνισε εξάλλου ο πρόεδρος του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτήρισε “ιστορική” τη σημερινή ημέρα,  συνδυάζοντας την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

“Προσερχόμαστε οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες να σταθούμε στο πλευρό των συμμαχητών και συναγωνιστών μας Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τη βεβαιότητα ότι σήμερα γίνεται μόνο η αρχή για τη νέα απελευθέρωση της πατρίδος”, υπογράμμισε ο κ. Νικολόπουλος, επαναλαμβάνοντας την άποψη των Χριστιανοδημοκρατών ότι είναι αναγκαίο ένα γρανιτένιο μέτωπο που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα”.

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δεν απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, κάτι που θα πράξουν την Πέμπτη, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν