Σπηλιωτόπουλος: Η Βούλτεψη έκανε τα πάντα για να χάσει η ΝΔ!

Ευθεία επίθεση στη Σοφία Βούλτεψη, την οποία κατηγόρησε ότι έφταιξε και δεν μπήκε στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά πως "αν δεν υπήρχε ο Κακλαμάνης θα ήμασταν πρώτοι" .

Όπως είπε, μιλώντας στο Mega, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος ή ξέρει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού ή είναι σε θέση να του επιβάλλει τις απόψεις της.

"Δε χωράει στο μυαλό μου ότι η κ. Βούλτεψη έκανε τα πάντα για να μην κερδηθεί η μάχη της παράταξης. Η κ. Βούλτεψη έστελνε στελέχη στον κ. Κακλαμάνη και αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα", είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε: "Η κ. Βούλτεψη δε βοήθησε στη μάχη των προσώπων που επέλεξε η κυβέρνηση, αρνήθηκε τη θέση της υφυπουργού και θέλει να επιβάλλει στον πρωθυπουργό τις απόψεις της".

Εξέφρασε πάντως και τα παράπονά του για στελέχη της Συγγρού λέγοντας: "Στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. δε μας στήριξαν. Πολλοί έκαναν δημόσιες σχέσεις με ανθρώπους που υπονόμευαν τις τελικές επιλογές της παράταξης με σκοπό η ΝΔ να μην πάει καλά στις εκλογές. Στελέχη της ΝΔ και υπονόμευαν καθημερινά τις απόψεις του πρωθυπουργού".