Πιπιλή για Κασσή: Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις…

Επίθεση με σκληρές μάλιστα εκφράσεις έκανε η Φωτεινή Πιπιλή η οποία, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στις λαϊκές αγορές μετά την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

"Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς... δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τα νεύρα. Χθες είχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη στο Eurogroup. Δηλαδή χθες ο κάθε Ντάισελμπλουμ να ρωτούσε τον κ. Στουρνάρα "τι γίνεται ρε Γιάννη με το θέμα των λαϊκών;" Να τού απαντούσε "ανθ' ημών ο Κασσής" ή να τού πει "σηκώθηκαν τα μαρούλια και χτυπάνε το μανάβη κυριολεκτικά"; δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Ας καταθέσουμε εμείς που είμαστε πλειοψηφία στη Βουλή τροπολογία να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και να δούμε ποιοι θα την ψηφίσουν. Υπάρχουν και σοβαροί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ξαφνιάστηκαν και εξοργίστηκαν με την απαράδεκτη στάση του κ. Κασσή" τόνισε η Πιπιλή.

Η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε επίσης ότι "όταν δεν πας καλά στις μετρήσεις, όταν το παλιό σάπιο ΠΑΣΟΚ έχει παει στον ΣΥΡΙΖΑ και στοχεύεις στους εναπομείναντες κεντρώους, τώρα τους χάνεις. Τέτοιο πολιτικό φάουλ να χάσεις και τους τελευταίους κεντρώους προς τη ΝΔ δεν έχει ξαναγίνει. Γιατί υποχώρησε ένα ΠΑΣΟΚ που έχει υποστεί κι αυτό συνέπειες και βγαίνει ανθ' ημών ο Κασσής; είναι τρελό αυτό που συνέβη".