Κρεμαστινός: Αήθης και συκοφαντική επίθεση Θεοδωράκη εναντίον μου

Κόντρα ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Δημήτρη Κρεμαστινό ξέσπασε όταν ο δεύτερος διερωτήθηκε "πού βρίσκει τα λεφτά το Ποτάμι".

Ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο για "θράσος" από την πλευρά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν το κόμμα του "έχει φεσώσει τον ελληνικό λαό με 140 εκατ.", ενώ αήθη και συκοφαντική επίθεση προς το πρόσωπό του κατήγγειλε ο κ. Κρεμαστινός.

Ο κ. Κρεμαστινός παρατήρησε πως ο κ. Θεοδωράκης ενώ θα όφειλε να παραθέσει τις πολιτικές του προτάσεις στην ιστοσελίδα του, έχει αναρτήσει μόνο κείμενο με μία "αήθη και συκοφαντική επίθεση" εναντίον του.

"Είναι λυπηρό που ένας νέος άνθρωπος που φιλοδοξεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα του παλαιοκομματισμού χρησιμοποιεί μεθόδους του παρελθόντος που στηρίζονται στο ψέμα και τη συκοφαντία" ανέφερε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "είναι προφανές πως ο κ. Θεοδωράκης αγνοεί τους βασικούς πανεπιστημιακούς νόμους".

"Οι εξελίξεις από βαθμίδα σε βαθμίδα δεν σταματούν οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει ο εξελισσόμενος στο δημόσιο βίο της χώρας, βουλευτής, ευρωβουλευτής, υπουργός", συμπλήρωσε.

Ο κ. Κρεμαστινός δήλωσε ακόμη ότι αναμένει από τον κ. Θεοδωράκη να εξηγήσει τι εννοεί αναφορικά με την αναβάθμιση συγγενικών του προσώπων, υπογραμμίζοντας πως καλό είναι να γνωρίζει "πως αυτή η μέθοδος της λάσπης ανήκει, όπως ο ίδιος λέει, σε παλιά κόμματα και όχι σε ένα νέο κόμμα που υποτίθεται ευαγγελίζεται νέα ήθη".