Θεοδωράκης: Τρολλάρετε ελεύθερα, κατσαπλιάδες του Διαδικτύου

Διαδικτυακές επιθέσεις από ανώνυμους “κατσαπλιάδες”, όπως τους χαρακτηρίζει, σε Facebook και Twitter καταγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος “Το Ποτάμι”, Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για πληρωμένα “trolls”, ανθρώπους δηλαδή οι οποίοι πληρώνονται από άλλα κόμματα για να καθυβρίζουν το Ποτάμι.

“Δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στα άλλα κόμματα. Ξέρουμε ότι πληρώνουν χρήστες με “δελτίο παροχής”. Τα έχουν γράψει και άλλοι πριν από εμένα. Όποιος έχει λεφτά, έχει και μια στρατιά υποστηρικτών και συνάμα υβριστών των αντιπάλων του. Νέα παιδιά συνήθως, άνεργα, που με 500 ευρώ σε κάνουν “θεό”. Γεννούν από είκοσι ψεύτικους λογαριασμούς ο καθένας και περιμένουν την άνωθεν εντολή σου για να εξαπολύσουν τα δηλητηριώδη τουιτς τους”, αναφέρει σε κείμενό του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του κόμματος ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στόχος τους, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι “να γεμίσει σαβούρα το διαδίκτυο και να χαθούν αυτοί που σκέπτονται. Να σταματήσουμε να συζητάμε και να αρχίσουμε να βριζόμαστε. Ο θόρυβος να θάψει τα επιχειρήματα”.

Όσο για το τι θα κάνει για το θέμα αυτό, ξεκαθαρίζει: “Εμείς δεν θα δημιουργήσουμε ένα δικό μας στρατό επαγγελματιών λασπολόγων. Δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό το θλιβερό επικοινωνιακό παιχνίδι. Θα απέχουμε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε ένα με την σαβούρα τους”.

“Τρολλάρετε ελεύθερα λοιπόν, αλλά να ξέρετε ότι σας βλέπουμε και σας ξέρουμε. Στο παιχνίδι των τρολλ δεν θα μπούμε. Αφελείς δεν είμαστε, αλλά ρομαντικοί μπήκαμε στην πολιτική και ρομαντικοί θα βγούμε. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε”, καταλήγει.