Πιπιλή: Ο Παπανδρέου να βγάλει το σκασμό !

Επίθεση εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, εναντίον του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού, ζητώντας του να βγάλει το σκασμό και να αναλογιστεί το κακό, που κάνει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τρώνε ξύλο και προσπαθούν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm, χαρακτήρισε τν Γιώργο Παπανδρέου "κακομαθημένο παιδί, που του άρπαξαν τη σοκολάτα από το χέρι, και πιστεύει ότι φταίνε οι κακοί Εβραίοι, οι κακοί τραπεζίτες, ο κακός Σαμαράς, η κακιά Πιπιλή".

Τον χαρακτήρισε "πριγκιπόπουλο με τεράστιες πολιτικές εκκρεμότητες και ευθύνες", τόνισε ότι κάνει κακό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που δίνουν μάχη αυτή την εποχή, και τον κάλεσε να μιλήσει ανοιχτά στη Βουλή και να μη μιλά μέσω Bloomberg.

Μάλιστα, ευθέως τον κατηγόρησε πως εμμέσως στοχεύει να δημιουργήσει πολιτική αναταραχή, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Να έρθει στη Βουλή και να πει: ζητώ να παραιτηθεί ο Δένδιας, ο Αθανασίου, να δημιουργηθεί κρίση, να πέσει η κυβέρνηση, να πάμε σε εκλογές", και μετά να πάει στο Ζάππειο και να πάρει πίσω το κόμμα από το Βενιζέλο...