Σαφές προβάδισμα για Σγουρό, Καμίνη και Μπουτάρη

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της GPO

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρίας GPO που παρουσίασε απόψε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Αθηναίων, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης προηγείται με 22,4%. Ακολουθούν ο 'Αρης Σπηλιωτόπουλος με 13,6%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 11,8%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 9%, ο Νίκος Σοφιανός με 6,5% και ο Βασίλης Καπερνάρος με 2,2%. 'Αλλον (υποψήφιο) επιλέγει το 3,2% του δείγματος.

Η κατηγορία «'Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 2,4%, ενώ 16,4% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης προηγείται με 36,3% έναντι του 16,9% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης. Ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,5%, ο Γιάννης Δελλής (ΚΚΕ) με 3,8% και ο Χάρης Παπαγεωργίου (ΑΝ.ΕΛ.) με 2,4%. 'Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 4,2% του δείγματος.

Η κατηγορία «'Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 3,9%, ενώ το 24% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός προηγείται με 22,5% έναντι του 16,5% που συγκεντρώνει η Ρένα Δούρου. Ακολουθούν ο Παύλος Χαϊκάλης με 9%, ο Θανάσης Παφίλης με 8,2%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 8%, ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 3,5%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,5% και η Μαρία Γιαννακάκη με 1,5%. 'Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 1,3% του δείγματος.

Η κατηγορία «'Ακυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 5,1%, ενώ το 16,9% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.