Καμμένος σε Ραχήλ : Θα μου διαλύσεις το κόμμα !

Tηλεφωνικός... καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, και στη βουλευτή του, Ραχήλ Μακρή, την Πέμπτη το πρωί, την ώρα που η Ραχήλ υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρό της, μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών, Χρυσούλας Γιαταγάνα και Κώστα Γιοβανόπουλου.

Σύμφωνα με το "Βηματοδότη", ξαφνικά χτυπά το κινητό της κυρίας Μακρή και ακούγεται οργίλη η φωνή του αρχηγού της: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις», της είπε. Η κυρία Μακρή, που δεν σηκώνει τέτοιες φωνές, τη στιγμή μάλιστα που υπερασπιζόταν τον κ. Καμμένο, του απάντησε: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή...» και σταμάτησε εκεί.

Ο κ. Καμμένος όμως επέμεινε λέγοντάς της: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες». Η Ραχήλ του είπε: «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Ετοιμη ήταν». Ο κ. Καμμένος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Σήμερα η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα». Και η τηλεφωνική συνομιλία σταμάτησε εκεί, με τη Ραχήλ να επιμένει ότι, αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου να έφευγε.