Σαμαράς για γάλα: Όλα θα γίνουν κανονικά, όπως πρέπει

“Όλα θα γίνουν κανονικά, όπως πρέπει”, διεμήνυσε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αναφορικά με τις ενδοκυβερνητικές διαφωνίες για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου γύρω από την αγορά γάλακτος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την οποία παραχώρησε μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κ. Σαμαράς ανέφερε πως είναι “άδικο και στενάχωρο” την ώρα που η Ελλάδα κινείται για να βγει από το τέλμα, να υπάρχουν τέτοιες παραφωνίες, “ιδιαίτερα όταν στο ΣΥΡΙΖΑ διερωτώνται επίσημα αν θα είναι ενιαίο κόμμα ή κομματίδια”, όπως σχολίασε.

Για τις επαφές του με τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο πρωθυπουργός δήλωσε πως δέχθηκε συγχαρητήρια για την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος και των δημοσιονομικών στόχων, καθώς, όπως σημείωσε “όλοι υπογραμμίζουν ότι η Ελλάδα πέτυχε τους στόχους της”, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία για την ελληνική προεδρία τη συμφωνία για τον τραπεζικό μηχανισμό SRM.

Τόνισε ακόμα πως οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ καλές για την Ελλάδα, καθώς έκαναν καλό στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, προσθέτοντας πως “η ελληνική προεδρία θεωρείται ήδη επιτυχημένη”.