Κρεμαστινός: Στερείται σοβαρότητας η Ελιά

Την εκτίμηση ότι στερείται σοβαρότητας η Ελιά έκανε στον Realfm ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Η κίνηση αυτή ενώ θεωρητικά είναι σωστή, στην πράξη δεν αποδίδει. Κι όταν ο αγνός ψηφοφόρος βλέπει το ΠΑΣΟΚ μια συνιστώσα της «Ελιάς» και δίπλα βλέπει συνιστώσες-στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπηρέτησαν, είτε ως υπουργοί, είτε εξελέγησαν βουλευτές ή είχαν θέσεις κυβερνητικές, γραμματέων κ.λπ, να αποτελούν συνιστώσες μαζί με το ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνετε ότι η όλη ιστορία, αυτό το εγχείρημα, στερείται σοβαρότητας», ανέφερε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για τα εσωτερικά του κινήματος κάνοντας λόγο για ένα κόμμα που αυτή τη στιγμή δυσπραγεί. «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι και υπουργός των εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και έχει υποχρεώσεις. Στην πράξη όμως αυτές οι υποχρεώσεις μεταφράζονται σε χρόνο ο οποίος διατίθεται αλλού, ενώ ένα κόμμα το οποίο αυτή τη στιγμή δυσπραγεί θα ήταν λογικό να έχει περισσότερη δραστηριότητα ανασυγκρότησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κρεμαστινός.

Στην επισήμανση αν θα έπρεπε ο κ. Βενιζέλος να διαλέξει μεταξύ των δύο ιδιοτήτων του, του υπουργού και του προέδρου, και αν κρατήσει τη μία να ανοίξει ηγετικό θέμα στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Κρεμαστινός είπε: «Ημουν εξαρχής της άποψης ότι δεν θα έπρεπε να μπει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ή να μπει με τους όρους που μπήκε μέχρι σήμερα. Θα έπρεπε να στηρίζει την κυβέρνηση, να εγκρίνει την κυβέρνηση, να στηρίζει τα σωστά και εκεί να παραμείνει. Εφόσον ελήφθη αυτή η απόφαση, εγώ δεν μπορούσα να μην τη στηρίξω και να διαφωνήσω σε ένα τέτοιο θέμα».