Δε θα ψηφίσει τα εργασιακά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Β. Κεγκέρογλου

Την αντίθεσή του στα εργασιακά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, αλλά και την πεποίθησή του ότι αν αυτά προστεθούν στο ίδιο πακέτο με τα δημοσιονομικά μέτρα δεν πρόκειται να περάσουν από τη Βουλή εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".

Αναφερόμενος στα εργασιακά, ο βουλευτής Ηρακλείου δήλωσε: "Δεν πρέπει να μπαίνουν ως προαπαιτούμενα, γιατί είναι πέρα από τα συμφωνηθέντα του Φεβρουαρίου, δεν είναι ψηφισμένα. Κακώς κάποιες δυνάμεις λένε "μα αφού τα ψηφίσατε, γιατί αντιδράτε τώρα;", δεν είναι ψηφισμένα. Δεν είναι ψηφισμένα και δεν πρέπει να ψηφιστούν".

Μάλιστα, προχώρησε ακόμα παραπέρα, προσθέτοντας ότι το πακέτο των εργασιακών μέτρων δεν πρέπει να μπει στο πακέτο των δημοσιονομικών μέτρων, και εκτιμώντας πως αν αυτό συμβεί δε θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία των βουλευτών.

Όσον αφορά τη στάση του σχετικά με τα δημοσιονομικά μέτρα, τοποθετήθηκε ως εξής: "Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αλλά έχουμε μια συλλογική διαδικασία της κοινοβουλευτικής ομάδας κι από εκεί και πέρα είναι κι η προσωπική στάση του καθενός".