Εκδήλωση στην Αθήνα κατά του “Σχεδίου Ανάν 2” σχεδιάζει ο Καμμένος

Στην Κύπρο μεταβαίνει απόψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να έχει επαφές με κόμματα, ενόψει των εξελίξεων στο Κυπριακό.

Το Σάββατο ο κ. Καμμένος θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία των κυπριακών κομμάτων που αντιδρούν στο κοινό ανακοινωθέν για το Κυπριακό. Θα συναντηθεί, ειδικότερα, με τον ιστορικό ηγέτη της ΕΔΕΚ και επίτιμο πρόεδρό του σήμερα, Βάσο Λυσσαρίδη, με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου, τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές, Γιώργο Λιλλήκα, και πιθανόν με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζει εκδήλωση στην Αθήνα από κοινού με το Γιώργο Λιλλήκα, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, με στόχο “να κινητοποιηθεί η ελληνική κοινή γνώμη για το σχέδιο ξεπουλήματος της Κύπρου, μέσω του Ανάν 2”, όπως είπε ο κ. Καμμένος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνοδεύουν ο τομεάρχης Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, Γιάννης Γιαννέλης, ο διπλωματικός σύμβουλος πρέσβης επί τιμή Ελ. Καραγιάννης και η πρόεδρος της νεολαίας, Μανταλένα Παπαδοπούλου.