Κακλαμάνης: Αν μπει στο δεύτερο γύρο ο Άρης θα τον στηρίξω

Δεν κάνει πίσω ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος μιλώντας στον realfm απάντησε στο ερώτημα γιατί αν ο υποψήφιος της Ν.Δ. ήταν άλλος δεχόταν να κάνει βήμα πίσω και με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο δεν δέχεται.

«Ο συνάδελφός μου μπορεί να είναι καλύτερος από εμένα, κρίνω όμως ότι στην παρούσα συγκυρία για την Αθήνα δεν είναι ο καταλληλότερος», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Και πρόσθεσε: «Το λέω υπό την έννοια ότι ο υποψήφιος πρέπει να έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που στον πρώτο γύρο να μπορέσει να σταματήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη ροή δυσαρεστημένων δεξιών προς τη Χρυσή Αυγή, κι εγώ δεν υπήρξα ποτέ νεοφιλελεύθερος, πάντα δήλωνα ότι είμαι λαϊκός δεξιός.

Και δεύτερον διαχρονικά η ιστορία του, σε ότι αφορά το κοινωνικό του προφίλ -δεν λέω ότι είμαι πιο ευαίσθητος- από απλά τις παρεμβάσεις και τις τοποθετήσεις που έχω κάνει 20 χρόνια, να μπορεί στο δεύτερο γύρο να πάρει ψήφους και από άλλους χώρους».

Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι σε περίπτωση που στο δεύτερο γύρο βρεθούν Σακελλαρίδης και Σπηλιωτόπουλος, ο ίδιος θα στηρίξει πολιτικά τον υποψήφιο της Ν.Δ.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δεν θα κατευθύνω εγώ, όσους με έχουν ψηφίσει, αυτά τα πράγματα έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια. Αλλά αν με ρωτήσετε τι θα ψήφιζα αν ήταν ο κ. Σακελλαρίδης και ο κ. Σπηλιωτόπουλος στο δεύτερο γύρο θα σας έλεγα τον κ. Σπηλιωτόπουλο», είπε κατηγορηματικά.