Κικίλιας: Το στόμα μου δεν μπορεί να το κλείσει κανείς

"Στεναχωρήθηκα και πικράθηκα... Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια έχει πάντα τον τρόπο να φαίνεται" τόνισε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής της ΝΔ Β. Κικίλιας το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στους τρεις βουλευτές που ελέγχονται για χρήματα που βγήκαν στο εξωτερικό.

"Όλα τα χρήματα μου είναι σε ελληνικές τράπεζες, έχω ελεγχθεί χιλιάδες φορές και κάνω φορολογική δήλωση από το 1992. Η οικογένεια μου είχε ένα παραλιακό οικόπεδο, το οποίο εκποίησε δύο χρόνια πριν εκλεγώ βουλευτής το 2010 και αποφάσισαν οι γονείς μου να στείλουν τα λεφτά στην Κύπρο. Είμαι συνδικαιούχος σε αυτό και το ποσό που μου αναλογεί είναι 560.000 ευρώ, πέντε μήνες πριν βγω βουλευτής, το επέστρεψα σε ελληνικές τράπεζες, όπως και οι γονείς μου. Τα χρήματα μας είναι όλα εδώ, είναι στο πόθεν έσχες μου, είναι φορολογημένα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας , ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος έχει καταθέσει φάκελο με στοιχεία στην ΔΟΥ Γλυφάδας για να ελεγχθεί και ποτέ δεν ελέγχθηκε.

Ο κ. Κικίλιας άφησε αιχμές για την περίφημη λίστα, η οποία όπως είπε αρχικά περιελάμβανε τρεις γαλάζιους βουλευτές που μετά έγινε ένας, ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος επισκέφτηκε τον γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη.

"Ακόμη δεν γνωρίζω από πού εκπορεύεται το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα το ανακαλύψω" είπε με νόημα ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας πως ο κ.Θεοχάρης τον διαβεβαίωσε πως το πόρισμα θα βγει σύντομα.

"Δεν θυσιάζεται εύκολα ο Κικίλιας. Δεν θα ρίξω λάσπη στον ανεμιστήρα. Το στόμα μου δεν μπορεί να το κλείσει κανείς" τόνισε ο βουλευτής.